(FOTO/VIDEO) KAKAV VIKEND NA ŠPANSKOM! Gasili vatru, gađali vatrogasce, boksali pa i crtali grafite i sve to u HUMANITARNE SVRHE

Foto: DVD Zapada/reKREATIVAN KVART

Vikend u Španskom bio je uzbudljiv i pun događaja. Naime, reKREATIVAN KVART pripremio je bogat sadržaj, a sve s jednim ciljem – da pomognu Udruzi Jedni za druge te Udruzi Vukovarski leptirići.

U konačnici, akcijom su do sada prikupili 14.500 kuna, a o tome su izvijestili i na svojoj Facebook stranici. Novac je to prikupljen aukcijom brojnih sportskih dresova, a sve to uz pomno osmišljen program. Tako je recimo u subotu nekoliko pročelja ukrašeno grafitima u sklopu “Only fools and cans, graffiti jams” događaja.

Ovo su samo jedni od brojnih djela.

Foto: Facebook/reKREATIVAN KVART
Foto: Facebook/reKREATIVAN KVART

S druge strane, vatrogasci DVD ZAPAD omogućili su da sve prođe sigurno, ali i zabavno. Djeca su tako mogla isprobati vatrogasne kacige, prisustvovati pažljivom i sigurnom gašenju vatre, ali i sami se okušati u vitlanju vatrogasnim crijevom. Cilj je naime bio pogoditi plastičnu bocu na stolcu, a pritom su neki bili manje ili više uspješni. Neki su očito metu našli i u vatrogascima.

Bili su tu još i BK Gladijator, Zagići NK Španskog, Lotus Judo i rasplesane Amazonke. Evo atmosfere!


Komentari