(FOTO) ‘Svega se vi u Zagrebu nagledate’: Urnebesna scena iz tramvaja oduševila Zagrepčane

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

U tmurne dane i neko nervoznije doba, kada je u Zagrebu gotovo sve na rubu incidenta, naši građani naiđu na scene i situacije koje svima izmame osmijeh na lice.

Lijepe dogodogovštine Zagrepčani najčešće podijele u javnoj Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, koja predstavlja upravo to što naziv kaže – da volimo i zavolimo Zagreb zbog neobičnih, duhovitih scena, purgerskih sjećanja i lijepih gesta, kako bismo se barem nakratko odmakli od tmurne stvarnosti.

Tako se u petak u večernjim satima u grupi pojavila fotografija koja je oduševila i nasmijala članove. Mjesto “zločina” bio je tramvaj broj 17 u kojem se, na iznenađenje svih, kraj vozačevih vrata našao ni manje ni više nego – kauč.

FOTO: Matea Kolak / Zakaj volim Zagreb

Iako smo svjedočili mikrovalnoj u tramvaju, nismo mislili da je ZET svoje usluge prijevoza podigao na razinu više; do usluga selidbe opreme i namještaja.

Šta se vi svega u Zagrebu nagledate, svaka čast“, prokomentirala je Sandra.

Na prvi sam pogled mislil da je to Airbus 380, biznis klasa. Koji komfor, koja intima. I još neko veli da ZET ne valja“, ustvrdio je Milan.

Sudeći po komentarima građana, kauč je putovao još od Stenjevca, osim tramvaja se provozao i u autobusu poput pravog svjetskog putnika, a i vlasnici su se prilično dobro snašli.

FOTO. Ivan Krajinovic

Šteta što je prevelik pa se ne može ispružiti, u suprotnom bi mogao poslužiti i kao ugodno sjedeće mjesto. Nikad dosta komfora, zar ne?

No, građani su za vlasnike kauča u šali imali ključno pitanje – jesu li i za njega platili kartu?

Posljednju lokaciju neobičnog putnika ne znamo, no vjerujemo da je svojom upornošću i snalažljivošću sa svojim vlasnikom sretno stigao na odredište.

I da, dragi naši Zagrepčani – nosite osmijeh kao kišobran! :)


Komentari