(FOTO) SVE NA JEDNOM MJESTU Pogledajte stančić u Zagrebu od 11 m2! WC školjka u tušu, a cijena-prava sitnica

Foto: Njuškalo.hr

Cijene nekretnina u Zagrebu su poprilično visoke, no isto vrijedi i za potražnju. Slijedom toga, neki su, čini se, odlučili iskoristiti situaciju i u svega 11 kvadrata smjestiti sve što jednom samcu treba.

Oglas na Njuškalu pokrenuo je pravu raspravu na Internet forumu Reddit. U suterenu u Laginjinoj ulici nalazi se stan od skromnih 11 metara kvadratnih, a mjesečni najam za njega je prava sitnica-280 eura, odnosno oko 2.100 kuna.

Foto: Njuškalo.hr

“Stan ima sveukupnu površinu 11 metara četvornih (jedna sobica) i nalazi se u suterenu zgrade. Opremljen je kaučem s madracem za spavanje, perilicom rublja, pločom za kuhanje, pećnicom, napom, mini hladnjakom, ormarima. Grijanje je na struju te trošak grijanja ovisi o tome koliko najmoprimac grije i potroši (postoji strujno brojilo i plaća se stvarna potrošnja). Režije se plaćaju posebno i nisu uključene u cijenu najamnine. Obavezan polog u visini jedne mjesečne najamnine”, navodi se u oglasu, prenosi 24 sata.

Foto: Njuškalo.hr

Korisnike Reddita najviše je zgrozio maleni WC instaliran u tuš kabini.

“Da je cijena u kunama, dobro bi razmislio”, jedan je od ‘lajkanijih’ komentara, a obzirom da su nam od danas režije skuplje, možda najmoprimac pronađe sretnog stanara.

Komentari