(FOTO) Sjećate li se pitona kojeg je policija oduzela vlasniku i strpala ga u zatvor? Evo kako provodi dane

Foto: ZOO/Facebook

Njezinog je vlasnika uhitila policija, a kad su mu pretražili stan na Jarun, imali su što i vidjeti. Oko 5,5 metara duga i 50 kilograma teška burmanska pitonka “čuvala” je sadnice marihuane, a odmah ju je preuzela ekipa iz Zoološkog vrta. Bilo je to prije godinu dana, Biggie je trenutačno u svom privremenom domu u Maksimiru, a ima i novu cimericu.

“Sjećate li se Biggie?! Biggie je burmanska pitonka duga 5,5 metara koju smo prije godinu dana prihvatili po nalogu policije. Pitonku impozantnih dimenzija sada možete vidjeti u Tropskoj kući. Nastambu dijeli s metar kraćom albino pitonkom Irenom”, napisala je ekipa iz Zoološkog na Facebooku.

“Naša terenska ekipa u svojem vozilu nikada nije imala ovolikog gmaza. Do sad su se hvatali u koštac s gmazićima koji im stanu na dlan, a ovaj su put doslovno imali pune ruke posla. Strah ne poznaju, ali svaku, a pogotovo ovako impresivnu životinju izuzetno poštuju.

Zato su je nježno ukrcali u vozilo i odvezli u oporavilište Zoološkog vrta. I tamo je pridošli piton izazvao divljenje jer je najduži u vrtu više od dva metra kraći od markantnog gosta”, poručili su prošlog srpnja u ZOO-u i dodali kako će Biggie vraća vlasniku čim bude pušten na slobodu.

Foto: ZOO/Facebook
Foto: ZOO/Facebook
Foto: ZOO/Facebook


Komentari