(FOTO) Romantični prizori koje morate fotkati! Zagreb je oživio u šarenilu boja, a u jednoj ulici odvija se prava proljetna čarolija

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Usprkos razdobljima hladnih fronti, Zagreb je u proljeće oživio u šarenilu diljem trgova i ulica.

Posađeno cvijeće i zelene krošnje na trgovima, među kojima se ističe Tomislavac, unijeli su dašak čarolije u gradu i svu raskoš boja. Tu je i raskošna magnolija, zbog koje se prolaznici rado zaustavljaju kako bi fotografirali djelić proljetne atmosfere.


Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Pored velikih zagrebačkih trgova, jedna ulica posebno dobiva na čari u vrijeme cvatnje. Riječ je Šulekovoj ulici u kvartu Maksimir. S prvim zrakama sunca nakon hladne zime, ova ulica postoje obojena u ružičasto i svake sezone iznova oduševljava svoje stanare i brojne prolaznike. Naprosto je nemoguće proći Šulekovom i ostati ravnodušan.

Ova ulica prepuna je cvjetovima japanske trešnje, a da biste ulovili dobru fotku ne morate biti profesionalac, jer Šulekova u proljeće u potpunosti izgleda kao pravo umjetničko djelo.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bogatim krošnjama mogu se pohvaliti i ostali kvartovi u Zagrebu, a fotoreporter Pixsella zabilježio je divan prizor u ulici Ivana Matetića Ronjgova u naselju Prečko. Ako još niste, ne propustite priliku da fotografijom zabilježite romantične proljetne prizore u najdražem gradu.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL


Komentari