(FOTO) Predivna poruka vozačici tramvaja za Dan žena oduševila Zagrepčane

FOTO: Ivan Klindić

Predivna gesta putnika za Dan žena u ZET-ovom tramvaju

U popularnoj Facebook grupi Zakaj volim Zagreb jedan je korisnik sa svojim sugrađanima podijelio fotografiju pisma koje je vozačica Ivana dobila od putnika na Dan žena. Uz pismo joj je nepoznati putnik poklonio i čokoladu.

U pismu piše:

Draga gospođo što vozite tramvaj. Ispričavam se što nosam donio karanfil ili ružu, žurio sam sa fakulteta na posao. Nadam se da će Vam i ova čokolada uljepšati današnji dan. Za Vas sam potpuni stranac i sve ovo je zasigurno iznenađenje. Sreća je u malim stvarima, hvala Vam što savjesno i odgovorno vozite tramvaj. Jedino što ćete saznati o meni je M. T. Iza tih inicijala krije se moja malenkost. Sretan Vam dan žena!!!

FOTO: Facebook / Ivana Kovačić / Zakaj volim Zagreb

Malo je reći da je dirljivo pismo oduševilo građanke i građane, no najviše, naravno, samu vozačicu koja je ponosno podijelila fotografiju poklona na svom profilu, uz poruku: “#onokad mladi putnik iznenadi lijepom gestom za Dan žena. Ne znam da li je još koja moja kolegica dobila čokoladu u kojoj je bila i napisana poruka od njega!? Svaka čast mladom dečku, pravi džentlmen!

Lijepo i dobro, za ne vjerovati! Stvarno u ova teška vremena neočekivano! Ali ugodno iznenađenje! Nisu se svi toliko otuđili da ne bi konkretno komunicirali! Ovo je divan govor geste!“, “Kada je kavalirstvo postalo iznimka, a ne pravilo lijepo je vidjeti da kavaliri jos postoje! Predivno draga, svaka cast dečku!”, “Dragi mladiću M.T.,ti si ponos i nada našeg grada!” samo su neki od oduševljenih komentara.


Komentari