(FOTO) Posjetili smo novootvoreni bar na Maksimirskoj. Famozni interijer i bogata ponuda oduševili su nas

Cafe & billiard bar Notturno novo je mjesto koje je Zagreb učinio bogatijim za još jednu destinaciju idealnu za druženja. Spoj široke ponude pića, ambijenta uređenog po najnovijim svjetskim trendovima te slatkih i slanih zalogajčića podiže ovaj bar na potpuno novu razinu.

Notturno je prostor u kojemu ćete poželjeti popiti jutarnju kavu, doći na afterwork odmor ili noćnu zabavu. Nalazi se na top lokaciji u gradu, točnije, na adresi Maksimirska cesta 2 (Kvaternikov trg, iznad McDonald’s-a).

Bar iz svoje bogate dnevne ponude izdvaja domaći ledeni čaj “Notturno” jedinstvenog okusa, pripremljenog po posebnoj recepturi dok će večernji odabir pripasti Jelly koktelima ukrašenim velikim gumenim bombonima, Velebitskom  pivu te viskijima i raznim ginovima. Prostorom dominira šest profesionalnih biljarskih stolova koji se inače koriste na europskim prvenstvima. Uz igru koja je popularna među svim generacijama, Notturno nudi i finger food, od posebnih i prefinih čokoladica punjenim orašastim plodovima do Nachosa sa različitim umacima.

Već pri samom ulasku u bar, može se uočiti prekrasan i originalno uređen ambijent koji boravak čini još ljepšim. Kombinacija drva, toplih boja i plišanih tkanina uz profinjeno oslikane zidove sa detaljima starog Zagreba, zaista čini ovaj bar jedinstvenim mjestom ovakvog koncepta u Hrvatskoj. Ime bara inspirirano je istoimenom pjesmom Antuna Gustava Matoša koji ostavlja dojam perfekcionizma i ugodne atmosfere za dame i gospodu.

Ovaj novi kafić definitvno je mjesto gdje želimo provoditi svoje slobodno vrijeme, a više informacija možete pogledati na njihovim društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Komentari