(FOTO) ’PA POGLEČTE ME KAK SAM ŠESAN’: Garfield ne postoji samo u crtićima, ovaj pustolov baulja zagrebačkim ulicama u potrazi za domom

Foto: Zagreb.info
Mislili ste da Garfield postoji samo na televiziji? E pa, prevarili ste se!
Garfield je itekako živ, a rođen je 2018. godine u Zagrebu. Očišćen je od nametnika, cijepljen protiv zaraznih bolesti, kastriran i čipiran. Naučen je na kućni red, no druge životinje ne podnosi. S druge strane, s ljudima je druga priča.
Iz neprofitne organizacije “Hrabre njuške” pozivaju sve građane koji žele udomiti svog Garfielda, da im se jave, a objavili su i kratku pjesmicu o ovom slatkom ljubimcu koji uskoro može biti vaš!
-Znate kaj, lutal sam kvartom tražeć malo lazanja. Al umjesto lazanja naišo sam na tu čuvenu veliku zgradu. Svaki njen stanar jako dobro zna da im je susjeda šarena curka koja stalno hodi po liftovima s hrpom transportera i mačaka. I ja ko šapom u go**no, baš nju sretnem na parkingu. Nisam joj dugo morao pričati i objašnjavati, samo me zemila u ruke i odnijela doma. Ne znam jel to bila dobra situacija ili ne jer ima milijun i jednu mačku – a ja ih MRZIM!, al dobio sam to lazanje koje sam tražio pa ok! Li-la situacija! Dala mi je opciju – kavez ili parking, i jednoglasno smo se složili da bum u kavezu sa neograničenom zalihom klope dok mi ona ne nađe dom. A to će brzo, jel da? Pa poglečte me kak sam šešan!
“Garfield je pitomi mačak koji je lutao ulicama neko vrijeme. Očito je bio nečiji, pitom i drag, nema oznaku na uhu, ali otprije je kastriran. Druge mačke ne može smisliti. Kako je zaslužio “nogu u gu*icu” ne znamo, samo znamo da hitno treba dom gdje će ga maziti i paziti!”, navode iz organizacije i naglašavaju da je potrebno potpisati ugovor prilikom udomljenja.
Za više informacija možete se javiti na:
Facebook: Hrabre njuške
Instagram:@hrabrenjuske
Foto: Facebook
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info


Komentari