(FOTO) PA OVO JE SVE! Zagrepčani postavili veliki bazen direktno na ulicu…

Vrućine us nepodnošljive i ljudi bi napravili sve da si olakšaju, ali doslovno sve. S tim ciljem ljudima postaju vrlo kreativni i na pamet im padaju svakakva rješenja.

Članove Facebook grupe ‘Moj Zagreb’ poprilično je zabavila objava fotografije na kojoj se vide dvije osobe kako postavljaju veliki gumeni bazen pokraj kuće, doslovno nasred pješačke zone.

Fotografija je snimljena u Radničkoj ulici a bazen je vrlo brzo postao hit. Iako je bilo negativnih komentara na osobu koja je okinula fotografiju i postavila je u grupu, zbog narušavanja privatnosti, ostali su izgleda bili oduševljeni dosjetkom ovog para.


I zašto i ne bi, jedino kome bi ovaj bazen mogao smetati je možda pokoji komunalni redar, ali nadamo se da će se i njima svidjeti ideja s obzirom da su ostavili dovoljno mjesta za prolaz pješaka i bicikala.

Tko zna, možda ovo i druge građane potakne na kreativnost i uskoro niknu ovakvi bazeni po cijelom gradu. Ionako je gradonačelnik prije nekoliko godina poručio građanima da se mogu kupati u fontanama ako su im preskupi gradski bazeni, stoga se čini kako je ovakav gumeni bazen ipak bolja ideja.

Komentari