(FOTO) ‘Ovo nije nikakav bunt, to je čista nekultura’ Zagrepčani zgroženi količinom smeća nakon sinoćnjeg cuganja

Izvor: Facebook

Razuzdana zabava u centru Zagreba kao i na Jarunu organizira se već nekoliko vikenda zaredom. Stotine mladih do ranih jutarnjih sati pjeva poznate hitove, a alkohol se toči u potocima. Čini se da se ovog petka popila čašica više, te je došlo do tučnjave na HNK, kao i na Jarunu.

Ispred kazališta došlo je do masovne tučnjave za koju se još uvijek ne zna čime je bila izazvana. Sve je krenulo naguravanjem, no ubrzo su počeli padati i udarci. Slična situacija odvila se na Jarunu, gdje je oko 3.30 sati policija dobila dojavu o masovnoj tučnjavi na Jarunu. Deset mladića se tuklo na stazi, a potom su dvojica završila u jezeru. Dok je policija došla svi su se učesnici razbježali. Svjedoci nemilog događaja upozoravaju da je situacija mogla biti puno opasnija, no na sreću nitko nije teže ozlijeđen.

Ako ste kojim slučajem prošetali centrom grada ili pak pored jezera, zasigurno ste zatekli mnoštvo vrećica, boca, kutija od cigareta i limenki.

“Cijeli centar smrdi po urinu, ovo smeću da ne pričam. Ovo nije nikakav bunt, ovo je čista nekultura i bahatost“, rekla nam je jedna od prolaznica kod HNK-a.

“Jel i kući tako ostavljaju smeće?”, zapitao se jedan prolaznik.

“Razumijem da mladima nedostaje druženje. I ja sam nekad bio mlad, ali ne ovako neodgojen“, kazao nam je jedan stariji prolaznik.

“Ne smeta mi ni buka, ni što pjevaju do 5 ujutro, ali količina smeća nakon toga je krajnji bezobrazluk”, rekao nam je stanovnik zgrade u blizini Jaruna.

Izvor: Facebook
Izvor: Facebook
Izvor: Facebook
Izvor: Facebook


Komentari