(FOTO) Ovo je najoriginalniji transparent s dočeka Vatrenih na Trgu bana Jelačića

Photo: Filip Kos/PIXSELL

Nakon što smo u gotovo dva mjeseca odigrali fantastične utakmice i, na čuđenje i šok mnogih, došli do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, hrvatska nogometna reprezentacija svojoj se domovini vraća sa srebrom zlatnog sjaja, a mi nikad nismo bili ponosniji!

Na glavnom zagrebačkom trgu repku čeka više od 35 tisuća navijača, a u zračnoj luci dočekat će ih mažoretkinje, ZET-ov orkestar i autobus. Okupljeni na trgu mašu zastavama na vrhu kioska i zgrada, Zagreb se doslovno “skockao”, a među originalnim i kreativnim modnim kombinacijama i navijanjem, pronašli smo najoriginalniju i najluđu poruku upućenu Anti Rebiću.

Naime, većina nogometaša je zauzeta, ili su u braku ili u dugogodišnjim vezama, no jedan reprezentativac koji nas je oduševio snagom i brzinom slobodan je, što je potvrdila i njegova majka koja je kazala kako bi htjela da se skrasi.

Navijačice su to, čini se, prilično ozbiljno shvatile jer se pojavio transpant s natpisom “Rebiću, oženi me.”


Kratko i jasno, Ante više neće morati dugo tražiti jer ponude dolaze hrabro, javno, direktno, konkretno i otvoreno… samo da se reprezentativac ne uplaši. Naknadno smo otkrili još jedan posvećen 24-godišnjem Splićaninu.

“Za Rebića sve, Rebića za ništa”, a usput su ga zamolili i za dres. Ah, blago Anti!

Komentari

loading...
-->