(FOTO) ODBROJAVAMO SITNO Počele pripreme za Božić, ukrašava se centar Zagreba

Foto: Sanjin Strukic / Pixsell

Do Adventa u Zagrebu dijeli nas još svega 18 dana. Povodom nadolazećih blagdana, radnici su se bacili u akciju ukrašavanja središta grada. Centar grada uskoro će zablistati u novom ruhu, a dok odbrojavamo sitno do početka Adventa, postavlja se pitanje kako će to uopće izgledati s obzirom na broj novozaraženih i epidemiološke mjere.

U subotu smo navedeno upitali Grad Zagreb, a oni su nam poručili sljedeće:

„S obzirom na to da je do promjene po pitanju mjera došlo jučer, rano je još govoriti što možemo očekivati. Pratit će se epidemiološka situacija. Prema tome će se u idućem tjednu ili dva, postupiti u organizaciji Adventa. Teško je sada reći, a očigledno je da se stanje pogoršalo. Naravno, svima je u cilju da se Advent održi, ali i sam je Božinović najavio da postoji mogućnost da se uvedu i nove mjere ili da dođe do nekih izmjena, tako da će i Advent biti organiziran u skladu s mjerama nacionalnog Stožera civilne zaštite“, otkrili su nam iz Grada.

Dok čekamo konačan ishod po pitanju najljepšeg događaja u Zagrebu, prizori ukrašavanja bude nam nadu i predblagdansko veselje. Što su zabilježili Pixsellovi fotoreporteri danas pogledajte na fotografijama:

Foto: Sanjin Strukic / Pixsell
Foto: Sanjin Strukic / Pixsell
Foto: Sanjin Strukic / Pixsell


Komentari