(FOTO) Novo hit mjesto u Dubravi za sve ljubitelje gramofonskih ploča: ‘To će postati dnevni boravak našeg kvarta’

Foto: Ana Sever

Dubrava je dobila jednu sasvim zanimljivu prodavaonicu. Iako je doba YouTube-a, Spotifyja i ostalih platformi, neki još uvijek vole poslušati zvuk koji dolazi sa gramofonskih ploča.

Upravo za te ljubitelje, veliki zaljubljenik u glazbu, Toni Suman, odlučio se na izazovan poslovni potez. Otvorio je prodavaonicu ploča koja nije tek obična trgovina.

“Analogni zvuk” već svojim uređenjem stvara posebnu atmosferu, gdje svaki detalj ima svoju priču, no puno je bitnija njegova misija. Naizgled malom intervencijom u lokalnu kulturu, Dubrava dobiva kul mjesto zbog kojeg nije potrebno ići sve do centra grada.

Osim bogate ponude rabljenih vinila, u prodavaonici možete dobiti Quahwa kavu i provesti ugodno vrijeme preslušavajući ploče i čitajući glazbenu literaturu.

Foto: Ana Sever
Foto: Ana Sever

“Čim nam mjere dopuste, planiramo ponuditi kulturne sadržaje poput promocija novih naslova na vinilu, akustičnih nastupa ili izložbi lokalnih umjetnika. “Analogni zvuk” je mjesto za koje želimo da postane dnevni boravak našeg kvarta, gdje će se umjetnost povezivati sa svakodnevicom. Istočnom dijelu grada potrebno je mjesto okupljanja glazbenih entuzijasta. Mi smo ovdje ne samo da pomognemo ljudima pronaći glazbu koju vole, nego da stvorimo ugodnu okolinu u kojoj će upoznati i zavoljeti i nove izvođače i nove vrste glazbe”, objasnio je Toni.

Osim rabljenih i novih gramofonskih ploča, u ponudi se nalaze Polonapolona glazbene
šalice, vinil zidni satovi i glazbena literatura. Prodavaonica svoje otvorenje slavi cijeli
srpanj, a posjetitelji mogu ostvariti i popust na naslove iz ponude rabljenih gramofonskih ploča.

Foto: Ana Sever
Foto: Martina Nemčić


Komentari