(FOTO) NEMA VIŠE DERUTNIH KLUPICA! Park u Sigetu zasjao u novom ruhu: ‘Uživajmo u hladovini’

Park 102. brigade HV-a (Foto: Zagreb je naš)

Park 102. brigade Hrvatske vojske zasjao je u novom ruhu. Iz platforme Zagreb je naš! za područje gradske četvrti Novi Zagreb zapad otkrili su da su u tom parku stare klupe zamijenjene novima.

Zagreb je naš! ima odlične vijesti za Siget

“Godinama su u sigetskom Parku 102. brigade HV-a stajale dotrajale i derutne klupe. Kroz Plan komunalnih aktivnosti klupe su zamijenjene novima. Evo ih pa uživajmo onda na novim klupama u hladovini zelenih krošanja sigetskih stabala”, poručili su.

Uskoro i proširenje zelenog otoka na Kajzerici

Inače, Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb zapad na sjednici u utorak 14. lipnja je prihvatilo prijedlog rebalansa za ovu godinu. Na Kajzerici je odobreno proširenje „zelenog otoka“ dodatnim kontejnerima, a podržana je i odluka VMO da ne odobri zakup zemljišta tvrtki Maranek.

Traka za bicikliste na Savskom mostu

Također, izglasano je dodatno uređenje Savskog mosta iscrtavanjem traka za bicikliste, video nadzorom i koševima za smeće. Podržana je inicijativa VMO Blato za izgradnju OŠ Blato koja bi trebala biti rješenje za prekapacitirane škole u okruženju a Radno tijelo VGČ-a za promet je vrijedno radilo te je prihvatilo sve prijedloge za prometna rješenja u Novom Zagrebu zapad koje je VGČ zatim izglasalo većinom glasova, otkrili su iz platforme Zagreb je naš!.

Sljedeća sjednica je predviđena za 5. srpnja.

Komentari