(FOTO) NEMA PREDAJE! Osvanuo tramvaj s Dinamovim obilježjima, vozit će narednih šest mjeseci

Foto: GNK Dinamo Zagreb

Zagrebačke su ulice kulisa nove Dinamove akcije koja je osvanula u mjesecu klupskog rođendana. U partnerstvu s tvrtkom Info Media Group osmišljena je i realizirana ideja o Dinamovu tramvaju.

Foto: GNK Dinamo Zagreb

Zbog uspjeha Dinama i plasmana u četvrtfinale UEFA Europske lige te iščekujući nadolazeću utakmicu protiv Villarreala na stadionu Maksimir, zagrebačkim ulicama od 6. travnja vozi tramvaj ukrašen Dinamovim obilježjima.

Foto: GNK Dinamo Zagreb

Slavljenički buket igrača, veliki klupski grb, slogan “nema predaje” tek su dio motiva koji se protežu kroz vanjski dio starog zagrebačkog tramvaja broj 4 koji će svakodnevno prolaziti ulicama Zagreba.

Foto: GNK Dinamo Zagreb

Tramvaj će u prometu biti idućih šest mjeseci, a za putnike navijače klub je za početak travnja pripremio i neke prigodne promotivne akcije vezane za Dinamovo proljeće te određene promotivne aktivnosti za artikle kojima obilježavamo uspješnu europsku sezonu Dinama.

Foto: GNK Dinamo Zagreb

Ovo je jedna u nizu akcija kojima će klub uskoro obilježiti svoj 110. rođendan, a zanimljivo je da se i ZET nalazi u godini “okrugle” obljetnice te će ove godine zaokružiti punih 130.


Komentari