(FOTO) NAJFOTOGENIČNIJE MJESTO U GRADU Omiljeni kafić u Vlaškoj opet je zaživio u božićnom duhu

Foto: Finjak

Advent je mnogima najljepše razdoblje u godini, a ekipa iz popularnog Finjaka, smještenog u Vlaškoj 78, u svoj je interijer već uselila orašare, medvjediće, patuljke i blagdansku ponudu. Čarobna bajka u ovom kafiću nastavlja se petu godinu zaredom, a Finjak se istaknuo kao jedno od najfotogeničnijih mjesta u Zagrebu za vrijeme božićnog razdoblja.

“Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica.

Svakako morate i probati kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja). Mališani su naši česti posjetitelji, a za njih imamo naslađuj čokoladu koja grije i ruke, ali i srce”, poručuju iz Finjaka.

Sjedenje na visokim stolovima (ručno oslikanim bačvama likom orašara) djela akademskog kipara Denisa Sviraća još više će Vam popraviti raspoloženje i omogućiti druženja na sigurnim udaljenostima.

Na sumnjamo da će i ove godine, neke od najljepših fotografija i uspomena nastati upravo u Finjaku.

Foto: Finjak
Foto: Finjak
Foto: Finjak
Foto: Finjak
Foto: Finjak

Komentari