(FOTO) MEMEOVI ODUŠEVILI ZAGREBAČKE VATROGASCE: ‘Znaš da je benzin poskupio kad vatrogasci tramvajem idu na intervenciju’

Foto: Javna vatrogasna postrojba Zagreb

Da su vatrogasci omiljena gradska služba, to znaju i oni sami, a i većina Zagrepčana. Osim što gase požare, spašavaju razne životinje i sudjeluju u gotovo svim većim intervencijama, vatrogasci i režu drveće. Naročito ono koje je trulo pa padne na tramvajsku stanicu i nažalost, teško ozlijedi jednu našu sugrađanku. Na svu sreću, spomenuta sugrađanka je brzo zbrinuta i na liječenju je u KBC-u Zagreb.

Tako su zagrebački vatrogasci jučer sudjelovali u piljenju i uklanjaju stabla sa stanice, ali i spašavanjem gospođe koja je stradala ispod masivnog debla.

Zagebački vatrogasac kacigom štiti osobu na koju je palo drvo na Medveščaku, foto: Javna vatrogasna postrojba Zagreb

Danas pak, nakon cjelodnevnog odmaka, našalili su se na svoj račun i podijelili memove koji je jedan ‘kreativac’ napravio sa slikom jučerašnje intervencije.

“Znaš koliko je benzin poskupio kad vatrogasci idu tramvajem na intervenciju”, stoji u natpisu na slici na kojoj se vide kako se zagrebački dečki odmaraju sjedeći na tramvajskoj stanici.

Foto: FB Vatrogasna postrojba Zagreb

Ispod objave u kojoj su podijelili nekoliko viralnih uradaka nekog kreativca, vatrogasci su napisali: “Pa imamo najbolje obožavatelje na društvenim mrežama, hvala talentiranom autoru na trudu”.


Komentari