(FOTO) MARKOV TRG U ZAPUŠTENOM IZDANJU: Između betonskih blokova niknula je trava, Čistoća priznaje da je sanacija njihov posao

Foto: Zagreb.info

Nakon napada na Markovu trgu u listopadu prošle godine, navedeno područje ograničeno je za javnost, a željezne ograde kraj crkve sv. Marka stoje i danas.

Bez velikog broja turista koji obilaze često posjećeni dio grada, ali i novinara koji budno prate događanja u Vladi, Saboru, ali i uredu premijera koji se nalaze upravo tamo, između betonskih blokova pojavila se trava. Nešto je brojnija na desnoj strani trga, ali je prisutna i na onoj lijevoj, tik do javne rasvjete.

Foto: Zagreb.info

Budući da je trava narasla toliko da je vidljiva i iz daljine te da se poprilično proširila, kontaktirali smo Čistoću. Pokušali smo uopće utvrditi čija je odgovornost sada već manjka djelovanja, a iz Čistoće za Zagreb.info navode kako je navedena lokacija u njihovoj nadležnosti.

“Zbog ograničenog kretanja na Markovom trgu, nismo je bili u mogućnosti ranije očistiti”, priznaju, ali i dodaju kako će se lokacija očistiti početkom sljedećeg tjedna.

Foto: Zagreb.info

 

Foto: Zagreb.info

Komentari