(FOTO) Jurić-Zagorka, Radić i Gaj osvanuli su u plavom: I hrvatski velikani večeras navijaju za Dinamo

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamu se opet smiješi drugi plasman u osminu finala Europske lige, a do navedenog ih dijeli večerašnja utakmica s ruskim Krasnodarom. U uspjeh plavih ne sumnjamo, a kakva nas utakmica očekuje doznat ćemo u 21 sat. Dinamo je već igrao s Krasnodarom odnijevši pobjedu u hladnoj Rusiji konačnim rezultatom 3:2.

“Modri” su čak 49 godina čekali na “europsko proljeće”, a sada drugi put u posljednje tri sezone mogu i do osmine finala.

“Približava se velika i važna utakmica. U prvoj smo napravili odličan rezultat, ali u uzvratu moramo biti još koncentriraniji i efikasniji, još kompaktniji jer je to jedini put da potvrdimo rezultat iz prve utakmice,” kazao je Dinamov trener Zoran Mamić na službenoj konferenciji uoči susreta i dodao kako momčad vjeruje u svoje mogućnost.

“U četvrtak moramo biti još bolji ako želimo prići. Prije svega moramo popraviti realizaciju, imali smo dosta prilika koje nismo zabili. Moramo igrati još čvršće i jače. Krasnodar je opasna ekipa koja ima odlične individualce koji su u stanju svašta napraviti. Moramo biti spremni i znati im odgovoriti”, zaključio je Mamić.

Utakmica se igra na Maksimiru, a kako navijači zbog mjera neće moći navijati na stadionu cijeli grad je osvanuo u plavom, a među njima i povijesne ličnosti. Statue Stjepana Radića, Marije Jurić-Zagorke i Ljudevit Gaj, samo su neki od velikana koji večeras navijaju za uspjeh Dinama.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL


Komentari