(FOTO) IPAK SE MOŽE! Na otvorenju kluba u Zaprešiću Colonia i misice na distanci raspametile publiku

Sve je mirisalo na Las Vegas u zaprešićkom centru na ekskluzivnom otvorenju automat kluba Aria. Nova kuća sreće bila je premala za sve koji su htjeli sudjelovati na tematskom James Bond partyju, no zbog epidemiološkim mjera samo su odabrani uživali u raskošnoj svečanosti na kojoj ih je uz vruće ritmove zabavljala energična grupa Colonia.

“Radujem se svakom novom nastupu, a ovo je nešto baš posebno. Zadnji koncert imali smo prije četiri mjeseca; ljudi jedva čekaju da se zabave i rasplešu. Cijelo ljeto uživala sam na Jadranu, a sad je vrijeme za rad. Nadam se da će se situacija sa širenjem koronavirusa obuzdati kako bismo mogli što češće raditi i ispunjavati ljude toliko željenom radošću”, rekla je atraktivna Ivana Lovrić, pjevačica grupe Colonia, čiji su nastup uz Borisa Đurđevića upotpunile i dvije sexy plesačice.

Photo: Aria

U nastupu najveće dance grupe u Hrvatskoj uživali su, među ostalima i modna agentica Tamara Roglić, kantautor Max Hozić, koji je došao u pratnji Alexe Ognjene, modna poduzetnica Sanja Bjedov Popović i njezin sin, pjevač Sebastian Popović. On je iz glazbenog studija, gdje završava snimanje novog singla, došao direktno na zabavu kako bi poslušao kolege s estrade, ali i iz prvog reda bacio oko na raskošne ljepotice i aktualne misice s modne revije.

U svečanim večernjim kreacijama Mirsade Jureše, modne dizajnerice i vlasnice mnogih nagrada struke klubom su prošetale doista zgodne manekenke, sve redom vlasnice laskavih lenti iz uglednih zagrebačkih agencija Best Model i Tarol. Najviše je pozornosti privukla 20-godišnja Helena Krnetić, još uvijek aktualna Miss Supranational Hrvatske koju mnogi stručnjaci smatraju najljepšom domaćom misicom posljednjeg desetljeća i na svjetskom izboru dogodine predviđaju joj sjajan rezultat. Zbog svjetske pandemije direkcije svih najvećih svjetskih izbora otkazali su ovogodišnju dodjelu pa je i Helenina uloga ambasadorice hrvatske ljepote dobila dulji rok trajanja.

Photo: Aria

Kako dame ne bi bile usamljene, najavio je tv voditelj Ermin Preljević, na reviji su im se pridužili i stasiti manekeni. Mladići u odijelima i djevojke u raskošnim toaletama, komentirali su uzvanici, upotpunili su dojam da se nalaze u kakvom filmu iz franšize o tajnom agentu 007.

Večer se nastavila uz igre na sreću s maskicama na licu i sigurnoj fizičkoj distanci te uvijek spremnim dezificijensima pokraj aparata, jer sretne je ruke samo onaj koji čuva zdravlje.

Photo: Aria


Komentari