(FOTO) FOOD FILM FESTIVAL ODUŠEVIO ZAGREPČANE: Donosimo djelić atmosfere

Foto: Zagreb.info

U petak 24. rujna, otvorio se omiljeni festival brojnih Zagrepčana, Food film festival. Trajat će sve do 3. listopada, a ove godine nalazi se na novoj lokaciji Trgu dr. Franje Tuđmana. Lijepo vrijeme bio je dodatan razlog za posjet ovom događaju, pa se pred velikim platnom tražilo mjesto više.

Kako je to izgledalo u subotu pogledajte na fotografijama.

Foto: Zagreb.info

Ako ste ljubitelj dobrih naslova i gastro delicija, onda morate posjetiti Food film festival. Naime, na Tuđmancu vas očekuje vrhunski filmski program, ukusni street food specijaliteti i šarolik zabavni sadržaj. Pored večernjih filmskih premijera, posjetitelji tijekom dana mogu uživati u pikniku i raznom edukativnom i kulturnom programu, zonama za čitanje, zonama za djecu te brojnim drugim aktivnostima. Ulaz je besplatan, a detalje programa u idućim danima pronađite ovdje.

Foto: Zagreb.info

Za dobru hranu pobrinula su se poznata zagrebačka imena El Toro burgers&ribs, BarBaQ, Pani i Wok by Matija. Tu su i gosti American bar Dollar iz Varaždina, šibenska Pucalina sa morskim street foodom te novotvoreni Kantun iz Samobora.

Foto: Zagreb.info

Ponuda je bogata pa posjetitelje na sedam pop-up kućica čeka čak tridesetak raznih street food specijaliteta i njihovih varijacija. Burgeri, wok, brudet, girice, američki specijaliteti i omiljeni filmovi, samo su neki od razloga da bacite đir do Trga Franje Tuđmana u idućim danima. Stoga nemojte propustiti ovu priliku za malo opuštanja na otvorenom prije kišne jeseni!

Foto: Zagreb.info


Komentari