(FOTO) Drama ispred luksuznog zagrebačkog hotela izbezumila prolaznike! Evo o čemu je zapravo riječ

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prizori ispred luksuznog zagrebačkog hotela Esplanade izazvali su čuđenje brojnih prolaznika. Iako je na prvu izgledalo kao da se radi o fizičkom obračunu, snimateljska ekipa odala je da je svađa samo dio scenarija. Prolaznici tvrde da u bili vrlo uvjerljivi.

U samom centru grada snima se TV serija “Agent Hamilton”. Riječ je o špijunskom trileru, nastalom na seriji knjiga romana švedskog autora Carla Hamiltona i novinara Jana Guilloua.

Atraktivni kadrovi snimljeni su na balkonu hotela Esplanade. Glumci ušli u žestoki sukob te je u obračunu jedan od glumaca zamalo bačen preko ograde.

Glavni protagonist serije i romana je tajni agent Carl Hamilton koji se nalazi u životnoj opasnosti nakon serije bombaških i kibernetičkih napada u Stockholmu. Agent se baca u potragu za nevidljivim neprijateljima, a svi tragovi vode ga prema ruskim, švedskim i američkim obavještajnim snagama

Hamiltona tumači norveški glumac Jakob Hoff Oftebro. Od 2004. glumio je u više od dvadeset filmova, uključujući Hamiltona i Kon-Tikija, koji je na 85. dodjeli nagrada Akademije nominiran za nagradu “Akademija za najbolji film na stranom jeziku”.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info


Komentari