(FOTO) BAŠ NAŠ ODUŠEVIO! Zagrepčani jedva dočekali otvorenje festivala, stigao i Tomašević

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

S dolaskom ljeta, u Zagrebu se otvaraju razni festivali i događanja. Sadržaja ima baš za svakoga, a u utorak se na platou Gradec otvorio svima poznati “Baš Naš festival”. Čini se da su Zagrepčani jedva dočekali, pa je pozornica bila puna već u poslijepodnevnim satima. Na otvorenje su došli brojni poznati, a među njima i gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Festival će trajati sve do 27. lipnja. Boje, mirisi i uređenje odvest će vas na daleko cruise putovanje i pravi ljetni ugođaj uz slasne zalogaje dobro poznatih imena kulinarske street scene.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Svi koji dođu imati će prilike uživati u dobroj glazbi baš svaki dan tijekom festivala, a dolaze i zvučna imena  hrvatske glazbene scene kao što su Vojko V, Neno Belan & The Fiumens i Cubismo. Festival je otvorio Ante Gelo Bend uz pratnju pjevača Alena Đurasa i Ive Ajduković.

Vrhunska gastronomska ponuda, rooftop barovi, chiil zone i široka ponuda pića i koktela, samo su neki razloga da dođete na Baš Naš u idućim danima.

Sva događanja i koncerti na ovom festivalu su besplatni, a informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na službenim stranicama festivala na Facebooku i Instagramu.


Komentari