FESTIVAL SUSJEDSTVA: Uz ugodno društvo i bogati program upoznajte kulturnu i zabavnu ponudu Gradske četvrti Črnomerec

Foto: Pixabay

Zagreb dobiva svoj prvi festival susjedstva i to na Trgu Francuske Republike 1. i 2. listopada. Posjetitelje očekuje bogat program za sve uzraste – kulturni, glazbeni, sportski i zabavni. Predstavit će se škole, sportska i glazbena udruženja te udruge koje djeluju na području našeg kvarta, a čeka vas i buvljak, kino na otvorenom i brojna druga iznenađenja. Sva događanja bit će popraćena koncertima i nastupima DJ-a tako da neće nedostajati dobre zabave.

“Susjedstvo je naša zajednica s kojom dijelimo probleme i veselje, ali uglavnom se samo pozdravimo u prolazu. Proslavimo stoga susjedstvo, kvart i susjede koji nam prolaze kroz živote te se podružimo zajedno 1. i 2.10. na prvom Festivalu susjedstva – zapadno od centra koji će se održati na Trgu Francuske Republike”, istaknuli su organizatori.

Kroz Festival susjedstva – zapadno od centra žele upoznati građane diljem Zagreba s kulturnom i zabavnom ponudom Gradske četvrti Črnomerec.

“Također želimo upoznati posjetitelje i s industrijskom povijesti četvrti. Naime, 1.10.2022. je ujedno i 160. godišnjica od dolaska željeznice u Zagreb te je Vijeće Gradske četvrti Črnomerec kao suorganizator festivala 1.10. odredilo za Dan Črnomerca kojeg ovom prilikom obilježavamo. Veselimo se druženju na 1. Festivalu susjedstva – zapadno od centra”, poručili su.


Komentari