Dobra vijest! Od srijede kližite na otvorenom klizalištu SRC Šalata

FOTO: sportskiobjekti.hr

Na radost svih Zagrepčana, u srijedu, 18. studenog otvara se klizalište na SRC Šalata, najpoznatijem po programu Video disco klizanja.

Redovni termini klizanja su od srijede do petka u terminu od 18:00 – 19:30 sati, dok se subotom, nedjeljom i praznicima klizati može u tri termina – 10:45 – 12:15 ; 18:15 -19:45 , 20:45 – 22:15 sati.

S obzirom da se otvara na praznik Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, klizalište će tada biti otvoreno u terminima za vikend i praznike.

Cijena ulaznice radnim danom, vikendom i praznikom u prijepodnevnom terminu iznosi 15 kuna, kolika je i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate vlastite. Subotom, nedjeljom i praznikom poslije podne cijena ulaznice je 20 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki.


Kako bi nam klizanje svima bilo ugodnije organizatori pozivaju da se zbog svog zdravlja i zdravlja djelatnika, na prostoru klizališta Šalata pridržavate propisanih epidemioloških mjera. Osim nošenja maske u svim zajedničkim prostorima klizališta, dezinfekcije te držanja fizičkog razmaka, ograničen je i broj ljudi na klizalištu slijedom propisanih mjera.

Komentari

loading...