DOBILI VIŠE MJESTA! Smanjili terasu koja je prekidala biciklističku stazu: ‘Ono što se već činilo kao nemoguća misija, pomalo postaje stvarnost’

Biciklist; foto: Andrija Lucic / CROPIX/ Ilustracija

Iz Sindikata biciklista pohvalili su Grad Zagreb što je terasa kafića u Ulici Grada Vukovara jednim dijelom maknuta s biciklističke i pješačke staze.

Kažu da su od 2015. godine nebrojeno puta pisali raznim gradskim uredima s molbom da se terasa u ulici ukloni jer je zbog nje na tom mjestu prekinuta biciklistička staza, i to u jednoj od najprometnijih ulica u gradu, a pješaci i biciklisti su stisnuti na uski dio pločnika.

“Ono što se već činilo kao nemoguća misija, pomalo postaje stvarnost, a iako je terasa i dalje tu, mnogo je manjih dimenzija i povezivanje biciklističke staze u cjelinu više ne predstavlja problem. Bravo za Grad Zagreb Službena stranica”, naglasili su iz Sindikata biciklista.

 

“Nadamo se da će se ubrzo povezati prekinuti segmenti staze na veće zadovoljstvo, ali i sigurnost i biciklista i pješaka koji tu prolaze”, zaključuju iz Sindikata biciklista.

Komentari