DIJELOVI FASADE PADAJU S NEBODERA! Stanari ogorčeni: ‘Navodno ne znaju kako to sanirati jer je jako visoko’

Foto: Čitatelj

Prije nekoliko dana na društvenim mrežama je objavljeno da u Ulici Braće Domany na broju 8 na Srednjacima sa zgrade pada fasada.

Stanje je tako ozbiljno da je ispred pekara koja se nalazi u prizemlju zgrade postavljena i traka koja ograđuje prostor te su postavljeni i natpisi na kojima piše “Opasnost od pada dijelova fasade”. Zaposlenici pekare su na kolektivnom godišnjem odmoru, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao i fotografije.

U grupi u kojoj su fotografije prvotno objavljene povela se rasprava o tome tko je kriv za ovakvo stanje.

Sipali optužbe

“Da se novci ne troše na nepoznate stvari odavno bi se puno toga riješilo”, optužila je jedna žena, a druga im poručuju da ako je stanje uistinu loše, neka izaberu novog predstavnika stanara. Optužbe su se nastavile nizati, a jedna žena upozorava da stanje nije dobro.

Foto: Čitatelj

“Farbanje bočne strane je bilo važnije”, poručila je jedna žena, a druga napisala. “Navodno ne znaju kako to sanirati…jer je jakoooo visoko… ko da su neboder izgradili Marsovci! Očito što više tehnologije bez pameti pa trla baba lan”, ogorčena je.

Foto: Čitatelj

Treća je zaključila da na slici ništa ne vidi. “Fasada je krpana prije par godina…to su najsigurnije zgrade u gradu…ne znam kaj ste vi vidjelu…”


Komentari