PRIZOR KOJI ‘RASTAPA’ SRCE: Zagrebački kavalir oduševio tisuće građana (FOTO)

Sandra Tralić/ Zakaj volim Zagreb

Ovaj zagrebački kavalir oduševio je tisuće građana.

Današnji stil života učinio je mnoge ljude užurbanima i na neki način odsutnima. Zabrinuta lica udubljena su u borbu za bolje sutra i tako ponekad pod teškim bremenom nehotice zaboravimo te male životne radosti. Znak pažnje, zagrljaj, osmijeh ili pak buketić svijeća mogu popraviti i uljepšati cijeli tjedan.

Shvatio je to odavno ovaj zagrebački kavalir kojeg ni tmurni oblaci nisu spriječili da izabere šarenu kiticu cvijeća za svoju damu.

 

Sandra se našla u pravo vrijeme na Kavatriću i uslikala prizor vrijedan divljenja. Preko dvije tisuće Zagrepčana “lajkalo” je njezinu fotografiju objavljenu u popularnoj Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”. Oduševljenje nisu mogli sakriti ni u komentarima.

“I to pravi kavalir ,onak po starinski ,a dalje golub,ma super…..”, napisala je Marija.

Predivna slika, emotivna…sjajno uhvacen trenutak…“, složili su se mnogi s ovim komentarom, dok su neki nostalgično prokomentirali kako svako vrijeme nosi svoje.

“Luigi, baš je drag. Sažalim se nad starošću, teško je…svi oni imaju istu dušu i emocije kao u mladosti ali tijelo staro, kruto, neposlušno…”, kazala je Vesna referirajući se na kultne likove Luigija i Bepinu.

Stava smo kako ovakve prekrasne geste i ljudi, bez obzira na vrijeme i godine nikada ne izumiru i čine naš grad još ljepšim. Mnogi mlađi bi se mogli ugledati na “Luigija”.

>>>OVO JE DOKAZ KAKO LJUBAV TRAJE I TRAJE: Djedica s buketićem osvojio srca Zagrepčana

>>>ODUŠEVIO JE GRAĐANE: Šarmantni gospodin ‘potjerao’ tamne oblake (FOTO)

 


Komentari