DAN MJESNOG ODBORA VRBANI: Sportske igre, koncerti, radionice i to sve potpuno besplatno!

Foto: Cekate

Dan Mjesnog odbora Vrbani obilježit će se u subotu, 1. listopada od 8,30 do 12 sati i od 16 do 21 sat. Prijepodnevni program će se održavati na igralištu OŠ Alojzija Stepinca (Vrbani III.), ispred OŠ Vrbani (Vrbani I.) i Rudeškoj cesti 142, a poslijepodnevni program u Palinovečkoj ulici 190-P.

OŠ Alojzija Stepinca pripremila je prijepodnevne sportske igre, Udruga Vestigium Eko plac, dok će Silvija Šesto u 11 sati u OŠ Vrbani predstaviti knjigu E-Crvenkapica.

Foto: Cekate

U programu na pozornici od 16 do 21 sat na Palinovečkoj 190 CeKaTe i Mjesni odbor predstavljaju jazz kvartet BraziuFlor i DJ IKONAL-a, trešnjevačke zborove, plesne klubove Osmijeh, Free Force, R’n’R gimnazija i Jazzelle, dječji vrtić Kustošija, radionice Tinker Labsa i Udruge Neki novi klinci.

Sportske prezentacije održat će TKK Aktiv i Jastreb, Karate klub Fokus i Medo sportaš. Organizatori su Vijeće Mjesnog odbora Vrbani, Vijeće gradske četvrti Trešnjevka jug i Centar za kulturu Trešnjevka. Ulaz na sva događanja je besplatan, a sve informacije možete pronaći ovdje.


Komentari