DALI SU SI TRUDA Napravili klupice i stol, a škola ih uklonila. Priča je ipak dobila sladak završetak

FOTO: Facebook

Da su šetnje pasa nerijetko samo izlika da se susjedi malo podruže odavno je poznata stvar pa tako ni Zagrepčani nisu izuzetak. Nekolicina građana Trnja potrudila se i napravila klupice, stol i koš za smeće od paleta kako bi im druženje u prirodi bilo što ugodnije.

“Bilo je lepo dok je trajalo …kratko ali slatko ….malo boli …jer kad niš ne poduzmeš onda vele jedno ,a kad nekaj napraviš i to za svaku pohvalu ,onda ti pak zemu “jer ne smeta apsolutno nikom” ,a svima je korisno (na tako nešto smo već imuni) …Iako ne znam na kraju glavni razlog “deložacije” , mislim da opet nije opravdano, iako o upravitelju škole sve riječi hvale …. Naravno svaka pohvala ekipi na trudu i finalizaciji samog projekta….i respect ekipi sa livade kaj se trudi istu držati urednom i ko da je naše dvorišče i naravno na kvalitetnom druženju. Šteta baš šteta…”, osvanula je pomalo zbunjena objava u Facebook grupi Moje Trnje u kojoj se jedan Zagrepčanin zabrinuo gdje su klupice i stol nestali.

FOTO: Facebook

“Vlasnici Zide (jedan pes s livade ?) su si dali truda i dopremili palete i napravili stol, klupice i kosš za smeće od paleta. Ravnatelj škole nam je pospremio sve skupa dok bude šk.godina, a u 6 mj će opet sve vratiti na livadu. Eto, samo nam je žao kaj nemamo više klupice, a bilo je super”, napisano je u objašnjenju.

Naime, klupice i stol su uklonjeni zbog početka nove školske godine, ali sljedećeg ljeta ponovno će osvanuti na livadi i pružiti prostor za savršeno druženje.

(VIDEO) KAOS U JEDNOM DIJELU GRADA: Zagrepčani dugo stajali u kolonama, obnova još traje


Komentari