CRVENA VODA IZ SLAVINE? Stanovnica Trokuta iznenađena pjenušavom vodom prepunom zrnaca pijeska: ‘Zovem vodovod ali uzalud, nitko se ne javlja’

Foto: Facebook

Neobična smeđa voda zaprepastila je stanovnicu novozagrebačkog naselja Trokuta. Naime, nakon što su majstori koji su štemali radeći struju, otišli, imala je što za vidjeti. Nakon 15 minuta pustila je vodu, a voda je bila crvena.

“Majstor nam je struju radio, i nakon štemanja zida od 15 minuta pustim vodu kad ono ima se što za vidjeti. Inače je voda puno kamenca, jer svako malo moramo ventile mijenjati pogotovo od tople vode. Zovem vodovod ali uzalud, nitko se ne javlja”, napisala je stanovnica Trokuta.

Na svu sreću, nije riječ o velikom onečišćenju, već poznatom problemu prilikom izvođenja instalacija, barem tako kažu susjedi.

“Štemao i vibracija je podigla mulj u cijevima, tako da morate pričekat da iscuri dosta vode da se vrati u normalu. Svako štemanje i vibracije mogu to prouzrokovati”, savjetovao je susjed.

Savjeti su slični, pa tako drugi susjed kaže da treba skinuti filtere sa slavine: “malo je cijevi razdrmal pa pa izlazi nakupljena hrđa i pjesak.Skinite filtere na slavinama i pustite vodu dok sve ne zajde vun”.

Komentari