Brojni Zagrepčani čekaju ispred kina Europa zbog ovoga! Oglasili se i organizatori

Foto: Borna Filic/PIXSELL

“Došlo je vrijeme dijeljenja dobro nam svima znanih rasklopnih stolica koje su nekada krasile terasu kina Europa. Nažalost, prostora za njih više nemamo te smo odlučili iste pokloniti svima koji ih žele udomiti”, objavili su iz Kina Europe i najavili da se stolice mogu preuzeti danas od 15 sati.

“Uzmite u obzir da se radi o drvenim/platnenim stolicama koje se nisu koristile od proljeća 2019. godine i da nisu u najboljem stanju te da će im trebati njege i obnove”, dodali su i naglasili da nema rezervacija.

Navedena akcija izazvala je velik interes Zagrepčana. Stotine ljudi čekalo je u redu u Gundulićevoj, kako bi dobili kultni predmet iz svima nam dragog kina.

Nakon svega 15-ak minuta podijeljeno je čak 50 stolica, a vrlo brzo su se oglasili i organizatori akcije. Naime, stolice su vrlo brzo podijeljene.

“Drago nam je da je interes za stolicama velik. No, ispred lokacije se već stvorio popriličan red, a broj stolica koje možemo pokloniti je nažalost ograničen tako da vas obavještavamo da nema potrebe da više dolazite”, poručili su iz Kina Europa.

Komentari