BIZARNI INCIDENT: Carinik se naguravao s vozačem kamiona

Foto: screenshot RTL

Društvenim mrežama širi se snimka na kojoj carinik silom nastoji ući u kamion i pritom se nagurava s vozačem. Počele su kružiti glasine kako se navedeno dogodilo na Žitnjaku, a Carinska uprava je potvrdila da je riječ o hrvatskom cariniku, ali su naveli da ipak nije riječ o carinskoj ispostavi na Žitnjaku. Nije ni otkriveno gdje se ova scena zbila.

Naglasili su da se još ustvrđuju okolnosti događaja te da se incident nije dogodio na službenom mjestu za provedbu carinskih procedura i nadzora, prenosi RTL.

“Izvješćujemo Vas da je u dosadašnjem tijeku postupka utvrđen identitet carinskog službenika te lokacija na kojoj se dogodio predmetni slučaj, a koja nije službeno mjesto određeno za provedbu carinskih procedura i carinskog nadzora.

U tijeku su daljnje istražne radnje koje, između ostaloga, uključuju i pribavljanje informacija od strane stranih državljana koji su sudionici predmetnog događaja, kao i druga službena postupanja usmjerena utvrđivanju svih okolnosti slučaja”, poručili su iz Carinske uprave za RTL.


Komentari