BESPLATNA RADIONICA: Zagrepčani su na Pešćenici popravljali bicikl, a evo kada ćete opet imati priliku naučiti nešto korisno!

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Dolazi nam lijepo vrijeme, a s njime i razdoblje kada naši ljubimci na dva kotača izlaze iz svojih zimskih spavališta. Kako bismo bili sigurni u vožnji, prije početka biciklističke sezone trebamo provjeriti ispravnost našeg bicikla.

Veći kvar zahtjeva posjet biciklističkom servisu, no neke manje popravke i provjere ispravnosti možemo napraviti i sami. Svi oni koji žele naučiti kako zamijeniti dotrajalu vanjsku gumu, zakrpati probušenu zračnicu, podesiti kočnice i brzine, podmazati sajle kočnica i brzina te saznati neke zanimljivosti o najčešćem i najbržem vozilu pogonjenom snagom vozača, ove subote su to imali priliku naučiti na drugoj po redu besplatnoj radionici u organizaciji Centra KNAP.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Polaznici su danas na Moslavačkom trgu učili kako podesiti kočnice, podmazati sajle kočnica te promijeniti dotrajale bužire i sajle, a kroz druženje ćemo proći kroz povijest razvoja bicikala.

Još jedna radionica najavljena je za 29. svibnja kada će sudionici moći učiti podešavanje brzina te podmazivanje Sajli mjenjača i mijenjanje dotrajalih sajli i bužira od mjenjača. U slučaju da padne kiša, radionica se odgađa.


Za prijave i informacije vezano uz radionicu možete se obratiti mailom na [email protected] ili telefonom na 2303 122.

Komentari