Azil Dumovec traži volontere za đir s njihovim njuškicama po Ilici! Uključite se u performans umjetnika Siniše Labrovića!

foto: Azil Dumovec

Azil Dumovec traži volontere za đir po gradu i to ne bilo kakav!

“TRAŽIMO VOLONTERE ZA NEDJELJU] Uključite se u performans Šetanje napuštenosti! Riječ je o performansu umjetnika Siniše Labrovića za projekt „Performing Ilica“ koji organiziraju Hrvatsko društvo likovnih umjetnika i Projekt Ilica: Q’ART uz financijsku potporu EU projekta CreArt.

Performans će se održati u nedjelju 13. rujna od 10 do 13 sati. Građane pozivamo da u njemu sudjeluju šećući uz umjetnika naše pse, privremene stanare Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

Labrović tim umjetničkim djelom na jedinstven način povezuje Ilicu i Dumovec. Naime, jedno od glavnih obilježja Ilice danas su napuštene radnje, a u Dumovcu su smješteni napušteni psi.

U performansu će moći sudjelovati dvadesetak pasa iz Dumovca, pa se građani koji ih žele prošetati, čim prije trebaju javiti na telefon 01 2008 354 ili e-adresu [email protected]. Pritom će biti upoznati sa svim detaljima akcije.”, poručili su iz Dumovca!


Komentari