AZIL DUMOVEC: ‘S Trnovčice su nas nazvali da agresivan pas napada prolaznike…jeziv prizor’

Ilustrativna fotografija (Foto: Pexels)

Danas je Azil Dumovec uputio “dramatičnu poruku”, o jezivom prizoru psa koji na Trnovčici napada ljude, no dogodio se neočekivan preokret! Uskoro će vam sve biti jasno.

“Iza nas je burna noć!
S Trnovčice su nas nazvali da se jedan agresivan pas otrgnuo s lanca i da napada prolaznike. Došli mi na opisano mjesto i, stvarno, u polumraku se nazire pas koji zvecka s komadićem lanca. Jeziv prizor! A onda je pas krenuo prema nama. Odmah nam je bilo jasno da je riječ o veseljaku željnom pažnje. Zato je skakao oko ljudi. Neobično psetance nema čip, pa nam nije bilo druge nego povesti ga sa sobom u Dumovec.”, napisali su iz Dumovca, te priložili fotografiju “opasnog” psa.

foto:Azil Dumovec

“Srce malo samo je željan maženja i pažnje….sretno u pronalasku dobre obitelji”, “Kako je smiješan”, “Presladak…da nemamo dva, od kojih jedan isto takav “agresivan” bio bi naš”, Baš je sladak samo da nađe dobre ljude sretno maleni”, “Predivan je! Spasio se”, samo su neki od brojnih komentara, dok je jedna osoba komentirala:
“Kad u toj dobi nije čipiran (a što znači da nije ni cijepljen ) i kad vidim kakav dio lanca mu visi … sigurno zaslužuje odgovornije i bolje vlasnike. I sretna sam da su vas pozvali jer znam da će mu budućnost uz vašu pomoć biti bolja i sretnija!”


Komentari