ART PARK SE VRAĆA NA RIBNJAK: Ovog vikenda se imate priliku jako dobro zabaviti, evo što se sve nudi

Foto: Zagreb.info

Park Ribnjak će i ovoga ljeta prepoznatljivo i ugodno ugostiti Projekt Art park 11.,12., i 13. lipnja, no ovoga puta na novoj lokaciji, tik uz Centar mladih Ribnjak. Posjetitelji tako mogu očekivati svježe oslikanu i osmišljenu street art galeriju, odličan glazbeni program i druženje svih poznatih lica, a ovogodišnja krovna umjetnička tema nosi ime “Odiseja u svemiru: 2021.”.

Za veliki je zidni mural ove godine zadužen umjetnički kolektiv Jutarnja šetnja, zbog kojeg će šetnja Ribnjakom postati veći gušt. Na vikend otvorenju Art parka posjetitelji mogu očekivati sate i sate dobre glazbe, pa će tako glazbene taktove u petak birati Jeff Jarunsky i Kuna koji će pripremiti publiku za subotu, kada nastupaju majstorski poznavatelji plesne glazbe Carlito i Zak. Osim toga, subota je rezervirana i za koncert dua La papa, koji čine Nikola Dabac i Stanislav Kovačić. Za laganu će nedjelju biti zaslužan Dj Jogurt uz sportsko opuštanje i stolni tenis.

Nakon vikenda, Art park će na Ribnjaku svakodnevno ostati otvoren za druženje sve do 4. rujna. Posjetitelji tako mogu očekivati brojne radionice za velike i male, glazbene i filmske večeri, jutarnje satove joge, program posvećen održivosti, recikliranju i “zelenim pričama”, sate i sate stolnog tenisa, ljuljanje na Ljuljački za čitanje, redovite vintage buvljake, piknike, izložbe i prezentacije mladih umjetnika te još mnogo sadržaja za sve generacije.

Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info

Projekt se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Grada Zagreba te podršku prijatelja i sponzora Festivala kao što su Pivovara Medvedgrad, Pipi, Paycek / Electrocoin.hr, Bačelić profi shop, Chromos boje i lakovi, Garica, Graffitishop.hr, HSM informatika, Acer Hrvatska, Fraktura, Floraart, Jamnica.

Foto: Zagreb.info

Detaljne informacije možete pratiti na stranici festivala te putem službenog Facebook i Instagram profila.

Foto: Zagreb.info


Komentari