AFERE GA PRATE U STOPU ! Na stupovima diljem Zagreba osvanule ‘antibandićevske’ poruke

Foto: Čitatelj

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić mjesecima je u kampanji pod geslom “neumoran”. Kako to njemu i priliči, Bandić se predstavlja kao čovjek od naroda posjećujući one kojima je najteže. Tako je obilazio potresom pogođena područja, siromašne kvartove u Zagrebu, a sudjelovao je i u akciji saniranja oštećenih objekata u centru metropole.

Jesu li navedeni postupci dovoljni da Zagrepčani “zaborave” Bandićeve afere doznat će se u svibnju kada se održavaju lokani izbori.

Čini se da je netko odlučio građane podsjetiti na gradonačelnikove afere pa su tako u jutarnjim satima, diljem Zagreba, na stupovima i tramvajskim i autobusnim stanicama, osvanuli plakati s “antibandićevskim” porukama.

‘Blok Badel: Bandić umanjio vrijednost zemljišta, Zagreb oštećen za 117,3 milijuna kuna’, ‘Sljemena žičara: U vrijednosti (cijena se mijenjala tri puta) 754 mil. kuna (svaki građanin je dao 1000 kuna), još nije u funkciji’, ‘Nenamjenski potrošeno 22 milijuna kuna namijenjenih za elementarne nepogode’, samo su neke od poruka.

Izvor: Čitatelj
Izvor: Čitatelj
Izvor: Čitatelj


Komentari