20 TONA PIJESKA NA TRGU! U centru Zagreba spektakl, građani na par metara od događaja o kojem se već danima priča

Foto: PR

Odbrojavanje do svjetskog atletskog spektakla je završilo. Danas se na Trgu bana Josipa Jelačića po prvi puta održava Zagreb City Challenge, kojim u velikom stilu na zagrebačkoj špici, započinje trodnevni atletski spektakl 72. Boris Hanžeković memorijal.

Zagreb danas popodne dočekuje vrhunska atletska imena troskokašica, skakačica s motkom i skakača u dalj koji će doticati visine, trčati i skakati u daljine tek nekoliko metara od publike željne sportskog događaja o kojem se već danima priča.

Da je sve spremno potvrdili su i organizatori koji su otkrili da se na glavnom zagrebačkom trgu nalazi čak 20 tona pijeska, a kako je Boris Hanžeković memorijal značajan za Zagreb i svjetsku atletiku naglasio je Milan Čolić, voditelj Odjela za programe sporta u Gradskom uredu za obrazovanje, sport i mlade, koji je u ime gradonačelnika Tomislava Tomaševića dao podršku organizatorima.

Koliko impresivno izgledaju skokovi, zalet i doskok iz neposredne blizine pogledajte danas od 14 do 19 sati, uživo na Trgu bana Jelačića.


Komentari