Zagrepčanku s trbuhom do zuba zgrozila situacija u banci: ‘Rekla mi je da me nije vidjela’

Neugodno iskustvo trudnice iz Zagreba (Foto: Pexels)

Nakon objave članka o trudnoj Zagrepčanki koju je šokiralo ponašanje sugrađana u javnom prijevozu, jer joj se nitko s trbuhom do zuba nije ustao i ustupio joj mjesto, javila nam se još jedna Zagrepčanka koja je imala slično neugodno iskustvo u banci.

“Ne samo da mi se nisu dizali, nego su me još i tražili da se dignem. Primjerice, u MUP-u su me odmah zvali na šalter, a u banci sam stajala dva sata i čekala. Bankarica je rekla da me nije vidjela, a morala me obilaziti da prođe kraj mene.

Sad kad mi trudnica dođe na pult sve preskočim i prvo nju poslužim, žene budu u šoku, drugi okreću očima, samo kažem tri puta sam stajala u redu i kod mene trudnice ne čekaju”, napisala je čitateljica.

Trudnica iz Zagreba šokirala cijenom kolica: ‘Pretjerivanje i snobizam mladih roditelja’

‘Nemaju svi takvu kulturu’

Podsjetimo, slično iskustvo je imala i Zagrepčanka u javnom prijevozu.

“Nitko se nije ni pomaknuo. Ni mladi ni stari. Baš svaki put kada sam se vozila, bila je velika gužva i uvijek sam stajala na nogama. Šokirala sam se jer su se ljudi koji su sjedili ponašali kao da ne vide da pored njih na nogama stoji trudnica u visokom stupnju trudnoće”, rekla je i dodala da je imala slično dok je čekala red u policiji.

“Morala sam obnoviti osobnu iskaznicu i bio je jako velik red čekanja. Još je u čekaonici bilo nesnosno vruće, ali nikome nije palo napamet da me pita ako želim uskočiti u red prije njega”, govori.

“Mene su moji roditelji odgojili da ustajem starijima, nemoćnima i trudnicama i to oduvijek radim, no čini se da nemaju svi tu kulturu”, zaključuje.

Trudnica došla na prvi pregled u Zagrebu pa doživjela šok: ‘Gospođo znate li vi da su žene prije rađale štihajući na polju?’


Komentari