Zagrepčanin izgubio živce zbog ponašanja kolegice na poslu: ‘Ono što je radila me izluđivalo’

Stres, ilustracija / Foto: Pixabay

Travanj je, osim mjeseca koji nam donosi lijepe, tople i sunčane dane, i mjesec koji je posvećen svjesnosti o stresu.

Brza i žustra svakodnevica obilježavaju naš suvremeni način života, pa su tako neizostavne i stresne situacije s kojima se svi barem ponekad susrećemo. Neki češće, a neki rjeđe.

Neki od načina kako sami sebi možemo ublažiti stres su i da si tijekom dana priuštimo dovoljno odmora, da se što više smijemo i družimo s ljudima koje volimo i koji dobro utječu na nas te da uvijek odvojimo bar malo vremena za sebe.

Ne mogu se složiti oko klime

Tako je nas zanimalo što vama uzrokuje najviše stresa u danu i kako se nosite s time. Svoja ste raznorazna iskustva podijelili s nama, a neke od njih izdvajamo.

“Doktori i bolnice. Nikako se trenutno ne nosim sa stresom”, “Sve”, “Kad pošaljem sinu poruku, a on odgovori sljedeće godine”, “Moj direktor”, “Nepokošene površine, nemarni ljudi. Pokvare mi lijep, sunčan dan. Ne znam kako se vama čini, ali mislim da se prije više uređivalo, čistilo. Bio je i slogan više cvijeća, a manje smeća”, bili su neki od odgovora.


Međutim, čini se da više ljudi, barem u ovim toplim danima, stresiraju kolege koje “ne dopuštaju rad klime”. Tako je jedan Zagrepčanin napisao: “Kolegica koja kad je vruće ne dopušta da upalimo klimu”, a s njim su se složili i ostali.

@zagrebinfo Koja je vaša tajna rješavanja stresa? #zagrebinfo #zagreb #posao #stres #stress #job #relax #anketa ♬ original sound – zagreb.info

Neki žive bez stresa

“E to je i mene izluđivalo. Gospođa nije dala paliti klimu jer ju boli glava. Još je zatvorila i vrata”, napisala je jedna čitateljica.

Neke ništa ne stresira, odnosno uvijek su pozitivni i vedri i takvi su nam se odgovori najviše i svidjeli.

“Ništa, samo chill i to je to. Paklene vrućine, štogod, just chill”, “Živim bez stresova”, “Baš ništa”, glasili su neki od odgovora.

@zagrebinfo Koje je vaše najbizarnije iskustvo iz taksija? 🚕 #zagrebinfo #zagreb #taxi #experience #bizzare #wierd #anketa #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok #voxpopuli ♬ original sound – zagreb.info

Sve ovisi o nama samima

Neki su odgovori bili duhoviti pa su nam, iako pišemo o ozbiljnoj temi, ipak izmamili osmijeh na lice. Tako je jedan korisnik napisao da nema toga što ga iritira, a drugi je predložio da bi jednostavnije i kraće pitanje bilo “A što ne stresira”.

Međutim, jedan korisnik smatra da sve ovisi o nama, odnosno o načinu na koji se odaberemo nositi sa stresom: “Stres ne škodi nikome. Naša reakcija na stres pravi nam probleme, a nju biramo”, zaključio je jedan građanin.

Noćna mora mnogih Zagrepčana izluđuje stanovnike Španskog: ‘Već tjednima ne možemo spavati’


Komentari