Nisu svi zadovoljni zvijezdom koja će pjevati u Zagrebu na Praznik rada: ‘Samo da ne gazi po hrani’

Foto: Zagreb.info

Iz Grada Zagreba objavili su vijest o tome tko će biti zvijezda proslave Praznika rada u Zagrebu. Naime, za točno mjesec dana u Maksimiru će biti prava praznička zabava uz nastup Gibonnija i podjelu graha i štrukli.

“Veliko nam je zadovoljstvo što će ovogodišnju proslavu Praznika rada 1. maja u Zagrebu uveličati višestruko nagrađivani i široko omiljeni Zlatan Stipišić Gibonni, koji će nastupiti na Velikoj pozornici u parku Maksimir.

Osim Gibonnija, ove godine na proslavi Praznika rada nastupit će i zvijezda The Voicea Martin Kosovec, tako da ove godine u Maksimiru očekujemo doista brojne Zagrepčane i Zagrepčanke svih generacija. Naravno, uz odličan glazbeni program ide i tradicionalna podjela više desetaka porcija graha i štrukli. Za sve detalje programa u Maksimiru na Praznik rada pratite mrežne stranice i društvene mreže Grada Zagreba”, objavili su iz Grada Zagreba.

Grad Zagreb najavio veliku zvijezdu u Maksimiru za 1. maj: ‘Nastupit će na Velikoj pozornici’

Podijeljene reakcije

Ova najava izazvala je mnoštvo reakcija građana na društvenim mrežama.


“Legenda, to”, “Sigurno idem”, “Ne idem na takve fešte, ali Gibo je super”, “Ajmo Gibonni”, neki su od oduševljenih komentara.

Međutim, pojedini Zagrepčani još uvijek zamjeraju pjevaču što je jednom prilikom ‘uhvaćen’ kako tijekom nastupa gazi po hrani na stolu.


Obzirom da je na jednom fancy partyu gazio po hrani na stolovima zanima me hoće li se ovom prigodom baciti u lonac s grahom?“, upitala se jedna građanka. “Samo da se ne penje po stolovima i hrani“, dodala je druga.

Podsjećamo, prošle godine je u Maksimiru podijeljeno 30.000 besplatnih porcija graha i 20.000 porcija štrukli. Program za sve građane odvijao se na dvije maksimirske pozornice, bile su organizirane brojne edukativne radionice, nastupi plesnih skupina i ostali zabavni događaji.


Komentari