Baka iz Zagreba zapalila društvene mreže: Odgovori o braku postali su pravi hit

Baka iz Zagreba (Foto: Screenshot)

Dugogodišnji brakovi danas su sve rjeđa pojava, a oni koji možda i potraju duže, izazivaju divljenje i čuđenje. To je svjedočila i jedna neimenovana baka iz Zagreba. Naime, u anketi za 24sata odgovara na pitanja o svojem braku, koji je trajao gotovo šest desetljeća. Nakon što je ostala sama, novi brak i nije joj velika želja, no i dalje ima dosta udvarača.

“56 godina sam bila u braku, nikad se više ne bih vezala. Mislim, ima kandidata jer ja nisam baš gola i bosa, a i ovi stari hoće da ih netko pere, čisti, hrani. E to meni više ne treba”, izjavila je bez zadrške simpatična baka, u jednom trenu se i nasmiješivši.

Video možete pogledati ovdje.

(Foto: Screenshot/24sata)

‘Na meni je štedio’

Nakon toga je uslijedilo pitanje o preferencijama tijekom braka. Na pitanje je li više voljela večere doma ili u restoranu, baka je ponudila odgovor koji je kod mnogih izazvao podijeljena mišljenja. Posljednja rečenica, ipak, bila je u pozitivnijem tonu.

“Kakvom restoranu? Ma kakvi. U restoran je moj muž vodio druge ženske, a na meni je štedio. Neka znaju, mislim i toga ima. U restoranu inače volim, sad se hranim u restoranima, i prijateljice znam odvesti na janjetinu”, zaključila je baka kroz iskren smijeh.

“Kad dozvoliš da ti netko ukrade 56 godina života”, “Zaslužila je”, “Nikad nije kasno za otrježnjenje”, “Ovo je tužno, ali zaista. Tužno kad čuješ iz usta žene kojoj život već prođe”, “Dušica mila”, “Baš zato treba feminizam i potpuna neovisnost od muškaraca”, uslijedili su brojni komentari.


 


Komentari