Tomaševiću se omaklo, smijala se cijela Skupština: ‘A vi iz stranke pravi gad, ovaj ne pravi gad’

Tomislav Tomašević. (Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

U gradskoj vijećnici održava se 33. sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba. Tijekom aktualnog sata kada gradski zastupnici gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću i gradskoj upravi postavljaju pitanja ponovno je bilo burno između zastupnika Ivice Lovrića iz stranke Plavi grad i Tomaševića.

U međusobnom prepucavanju i optužbama za laganje gradonačelniku Tomaševiću se dogodio lapsus koji je nasmijao cijelu dvoranu. Naime, u žaru verbalnog okršaja pogriješio je kako se zove Lovrićeva novoosnovana stranka.

Ivica Lovrić.
(Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

‘Vi iz stranke pravi gad’

“Vi i dalje iznosite laži. Besramno lažete da taj novac nije trebao ići u vodoopskrbu i odvodnju, a trebao je. Besramno lažete i za brojne druge stvari. Drago mi je da vi postojite jer samo podsjećate ljude kakva je to bila vlast prije nas.

Samo nastavite lagati i vi i vaši kolege iz stranke pravi gad, ovaj ne pravi gad, ovaj Plavi grad, samo nastavite lagati”, poručio je gradonačelnik Tomašević zastupniku Lovriću uz smijeh iz klupa u skupštini.

“Molim da se smirite. Ovaj način govora lažemo, lažete nije primjeren, ali se koristi”, zamolio je predsjednik skupštine Joško Klisović.

Božo Petrov odgovorio Raspudićima: Ovo je istina o njihovoj svađi s Miletićem



Komentari