‘POVEZAT ĆU GORICU I ZAGREB TRAMVAJEM’ Ivo Jelušić najavio kandidaturu za gradonačelnika

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jednom je nogom stalno bio u Zagrebu, a drugom u Velikoj Gorici. No, onda je odlučio vratiti se u svoju kuću nedaleko od metropole i tamo ostati do kraja života. No, sada je došlo vrijeme da počne “djelovati lokalno”. Tako svoj put opisuje bivši član predsjedništva SDP-a i bivši saborski zastupnik te stranke Ivo Jelušić koji će se kandidirati za gradonačelnika najvećeg grada u Zagrebačkoj županiji.

“Ovdje je već 12 godina na vlasti HDZ, a vjerujem kako sada konačno može doći do promjene vlasti”, poručio je Jelušić.

Njegovo izborno geslo bit će “Uvedimo red”.

“U zadnje je vrijeme ta vlast poznata po sumnjama na kriminal i oni koji su bili sastavni dio te vlasti ponovno se kandidiraju. To nije slika grada koju želim gledati. Ne želim slijegati ramenima, želim s dobrom ekipom uvesti reda”, rekao je Jelušić koji kaže kako kako su se sve velike investicije u tom gradu vrtjele u krugu pet, šest firmi.

Povezat će Zagreb i Veliku Goricu tramvajem

“Tamo su se poslovi davali prijateljima”, objasnio je poručivši kako su Velikoj Gorici potrebni veliki infrastrukturni projekti.

“Zahvaljujući mom kolegi Jošku Klisoviću koji će sigurno pobijediti u Zagrebu, sjest ćemo i dogovoriti veliki projekt koji se najavljuje, spajanje Zagreba i Velike Gorice tramvajem. Moramo riješiti problem prometa u gradu, u ovom trenutku ne postoji ugovor sa Zagrebom. Goričanima prije svega treba vratiti povjerenje da se resursi i proračun pošteno i transparentno troše. Ono što ću učiniti odmah čim dođem na poziciju odgovornosti jest da svaka kuna bude vidljiva”, zaključio je Jelušić, prenosi Večernji.


Komentari