Pazite gdje po grincajg, bit će gužve na tržnicama: Od jutra stižu moćni ljudi

Tržnica, ilustracija ( Foto: Nera Simic / CROPIX)

Na nekim zagrebačkim tržnica u subotu bi moglo biti gužvi. Nije u pitanju neka akcija ili sniženja već je razlog predizborna kampanja koja je u punom jeku. U tu svrhu ove su subote političari iz najistaknutijih stranaka prijepodne odlučili provesti u druženju s građanima na odabranim zagrebačkim tržnicama.

Gužva na Dolcu

Premijer Andrej Plenković odlučio je posjetiti tržnicu Dolac.

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković tako će se pridružiti  druženju s građanima na zagrebačkoj tržnici Dolac (12 sati) te na Cvjetnom trgu (13 sati).

Ali neće samo prvi čovjek HDZ-a na Dolac.

Andrej Plenković.
(Foto: Josko Ponos/CROPIX)

Posjet su najavile i političke stranke s drugog kraja političkog spektra.

Predstavnici Socijaldemokrata i Saveza Naša Hrvatska s predsjednikom Socijaldemokrata i nositeljem liste za I. izbornu jedinicu Davorkom Vidovićem na čelu posjetit će tržnicu Dolac (10 sati), nakon čega će predstaviti izborni program i kandidate te se družiti s građanima na zagrebačkoj špici (od 11 do 13 sati, Gajeva i Bogovićeva ulica). Ujedno će biti dostupni za izjave novinarima.


Zagrepčani otkrili kako im poslodavac poštuje neradni izborni dan: ‘Kaže šef glasanje je od 7’

Na događaju će biti Vlado Šola (nositelj II. izborne jedinice), Vilim Ribić (nositelj V. izborne jedinice), Nikša Vukas (nositelj VI. izborne jedinice), Nataša Novaković (nositeljica VII. izborne jedinice), Ivana Posavec Krivec (I. izborna jedinica), Vesna Nađ (II. izborna jedinica), Aleksandra Biškupec Šević (VI. izborna jedinica), Sebastijan Svat (IV. izborna jedinica), Davor Bernardić te drugi istaknuti članovi stranke (10 sati, tržnica Dolac, Gajeva i Bogovićeva ulica).

Davor Bernardić, predsjednik Socijaldemokrata Grada Zagreba.
(Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

Možemo na tržnici u Dubravi

Kandidati Možemo! Danijela Dolenec, Sandra Benčić i Tomislav Tomašević, nositelji lista za II., I. i VI. izbornu jedinicu, predstavit će na konferenciji za novinare programske prioritete za II. izbornu jedinicu (9, 30 sat, Tržnica Dubrava, križanje Međuričke i Koledinečke ulice).

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević.
(Foto: Vanesa Pandzic/CROPIX)

SDP na nekoliko zagrebačkih tržnica

Predsjednik SDP-a i kandidati s liste koalicije “Rijeke pravde” družit će se se s građanima na Trešnjevačkom placu (9 sati), na tržnici u Utrinama (10 sati) i na Kvatriću (11 sati).

Izjave za novinare dat će u 11,30 sati na Kvatriću. Uz predsjednika stranke bit će Arsen Bauk, Dalija Orešković, Branko Kolarić i Marijana Puljak (9 sati, Tržnice Trešnjevka, Utrine i Kvatrić).

Peđa Grbin.
(Foto: Luka Gerlanc/CROPIX)

U Puli na druženju s građanima uoči parlamentarnih izbora bit će predsjednik IDS-a i nositelj liste IDS-a i koalicijskih partnera Dalibor Paus, kandidatkinja na listi za VIII. izbornu jedinicu Helga Možé te ostali članovi i simpatizeri. Predstavnici IDS-a dat će izjave za novinare (9,30 sati, Tržnica, Narodni trg).


Komentari