Kod rotora pred Arenom stvaraju se ogromne kolone, Zagrepčani se čude: ‘Kaj se to događa’

Kolone kod rotora. (Foto: Čitateljica)

Zagrepčane iz tog dijela grada iznenadile su večeras kolone automobila kod remetinečkog rotora.

Uz fotografije koje su poslali redakciji pitaju se što se događa da je odjednom nastala tolika gužva.

“Ne kužim otkud sad toliki automobili i gužva. Ne vidim da je bila neka prometna nesreća. Onaj veliki duhovni spektakl je bio za vikend. Kaj se to sad događa”, pitala se u čudu Zagrepčanka koja nam je poslala fotografije.

Kolone kod rotora. (Foto: Čitateljica)

Sting u Areni

Riječ je vjerojatno o tome da se dobitnik 17 Grammyja i jedan od omiljenih umjetnika današnjice Sting vratio  u Hrvatsku. U zagrebačkoj Areni nastupa u sklopu svoje velike svjetske turneje.

Na pozornici će mu se pridružiti njegov rock bend. Fields of Gold, Roxanne, Every Breath You Take, Message in a Bottle samo su neki od hitova koje će izvesti na koncertu.

Inače, Sting je posljednji put nastupao u zagrebačkoj Areni krajem listopada 2022. godine . Poseban gost na tom koncertu bio je njegov sin Joe Sumner.


Brojni poznati na vjerskom spektaklu u Areni: Neka imena bi vas mogla iznenaditi

Osebujni umjetnik

Publiku će svojim će impresivnim i raznolikim glazbenim programom zagrijati talijanska glazbenica Giordani Angi. Njezino glazbeno stvaralaštvo okrunjeno je titulom platinastog i dva zlatna albuma, a autorica je tekstova brojnih hitova talijanskih izvođača poput zvijezde Tiziana Ferra.

Njezina debitantska međunarodna ploča ‘Giordana’ nominirana je za nagradu GRAMMY, a dostupna je na 4 različita jezika: engleskom, talijanskom, francuskom i španjolskom. Prošlog ljeta Giordana je ušla na listu top 10 radijskih hitova u Francuskoj s pjesmom „J’étais pas fait pour le bonheur“, duetom s francuskom ikonom Pascalom Obispom.

Sting je jedan od najosebujnijih svjetskih solo umjetnika koji je na dugu listu velikih postignuća upisao impresivnih 11 Grammyja, dva Brita, Zlatni globus, Emmy, četiri nominacije za Oscara, nominaciju za Tonyja. Prodao je nevjerojatnih 100 milijuna albuma, a osim glazbene karijere, poznati je aktivist, ostvario je brojne nastupe u filmovima, a napisao je i dvije knjige, uključujući bestseler The New York Timesa “Broken Music”.


Komentari