ČISTOĆA TRAŽI RADNIKE: Otvoreno čak 50 radnih mjesta, poznato koje uvjete nude, ali i što je u opisu posla

Radnici Čistoće (Foto: Zeljko Puhovski/ CROPIX)

Podružnica Čistoća Zagrebačkog holdinga u potrazi je za radnicima. Traže čak 50 radnika koji bi obavljali poslove na tri radna mjesta. To su komunalni radnik, komunalni radnik – perač ulica te komunalni radnik – čistač ulica.

U PETAK JE NORIJADA: Iz Grada objavili kako će se odvijati promet – od Novog Zagreba do centra grada

Iz najvećeg komunalnog društva nude ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok od tri mjeseca, bruto plaću od 1014 € i dodatne mjesečne primitke u neto iznosu od 132 eura.

Također, zaposlenik ima plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz, godišnju nagradu, regres, božićnicu te dar za djecu mlađu od 15 godina za svetog Nikolu te Uskrs.

Opis posla uključuje sakupljanje i utovar otpada iz spremnika za odlaganje otpada i sakupljanje i utovar reciklabilnih materijala u odgovarajuća specijalna vozila za sakupljanje otpada, čišćenje odlagališta, održavanje unutarnjih prometnica i zelenih površina, odvajanje otpada i drugih materijala koji se mogu ponovno iskoristiti, ručno i/ili strojno čišćenje javnih prometnih površina (perači uz autocisternu) i pražnjenje košarica za otpatke na javnim površinama.


Tu su i poslovi evidencije spremnika za sve vrste otpada, inventure, obilježavanja i čipiranje spremnika tepranje, sortiranje i priprema spremnika za popravak.

Više informacija možete pronaći ovdje. Prijave su otvorene 23. svibnja, a rok za njihovu predaju je 30 dana.


Komentari