Zagrepčanka slučajno dečku provjerila mobitel, imala je što i vidjeti: ‘Ovo je stvarno čudno’

Korištenje mobitela, ilustracija (Foto: Unsplash)

Na društvenoj mreži Reddit osvanuo je post Zagrepčanke koja se požalila na neugodno iskustvo s dečkom. Naime, uzela je njegov mobitel i slučajno otkrila kako je tijekom pijanstva nazvao svoju bivšu djevojku.

Ispričala je svoju priču i upitala korisnike ove društvene mreže za mišljenje i savjet, jer nije bila sigurna kako pravilno postupiti.

Dečko u pijanom stanju zvao bivšu djevojku (FOTO: Pixabay.com)

Problemi s bivšom djevojkom

Iako je s dečkom više od godinu, čini se kako to nije dovoljno za sigurnu i stabilnu vezu bez nepovjerenja, jer ono što je vidjela nije joj se svidjelo.

”Dečko i ja smo skupa malo više od godinu dana i stvarno nam je lijepo. Na početku veze smo imali neke probleme s njegovom bivšom, ali sve smo to riješili i prebrodili. Bila mu je prva cura i po svemu što kaže ja bih rekla prva ljubav.

Veza im je bila jako toksična i jako su burno raskrstili. To je ono što ja znam i što mi je rekao. Eh sad, nedavno sam na mobitelu vidjela da ju je prije mjesec dana pijan zvao i poslao joj dvije poruke.

Poslije ju je vratio nazad na blok i uklonio poruke. Njih dvoje nisu skupa već sigurno dvije godine. Nisam se još suočila s njim i jednostavno razmatram što da mu kažem i na koji način.


Ovo nije prvi put da raspravljamo baš oko nje i ne želim opet ja ispadati ljubomorna. Inače nemaju nikakav odnos i to znam jer mi je sam rekao da nisu ostali nikakvi prijatelji poslje prekida.

Iskreno me zanima mišljenje malo iskusnijih i vjerojatno mudrijih ljudi. Znam da je nekima normalno i biti prijatelj nakon prekida, ali on je sam rekao da nije takav tip osobe i nije mi jasno zašto je onda pijan zove u 1 ujutro.

Jasno mi je, ali se nadam da nije ono što mislim. Inače, ne žive više u istom gradu pa nije bio booty call sigurno, udaljeni smo 300 kilometara od nje”, ispričala je svoju priču Zagrepčanka.

Potražila savjete i pomoć na Redditu (FOTO: www.pexels.com)

‘Znači da nemaš povjerenja’

Ispod objave ubrzo su se zaredali komentari korisnika koji su joj postavljali dodatna pitanja kako bi pronašli odgovarajući savjet.

”Zato što mu je tiha patnja. Svaka čast na tolikom strpljenju. Ja bih ga vjerojatno ostavila pa bih ja bila ta koju bi zvao pijan u 1 ujutro”, glasio je jedan od komentara.

”Objava bi i mala više smisla da si je napisala nakon što si pričala s njim oko tih poruka i poziva.”

”Još trza na nju, ne znam, pričaj s njim.”

”Čekaj! Kako si ti vidjela da ju je zvao i slao poruke? Provjeravaš mu mobitel? Znači da nemaš povjerenja. Ako nemaš povjerenja, opravdano ili ne, onda se nemaš što propitkivati. Ostavi se toga, nađi si nekoga tko će te voljeti, a ne nekoga tko se opravdava bio sam pijan. Što trijezan misli pijan govori/radi.”

DEČKO IZ ZAGREBA KOJEM SE KLANJA SVIJET: Sve je počelo u Dubravi, a utakmicu života proslavio je u zagrljaju posebne osobe

‘Ovisi što piše u poruci’

”Nekako su mi uvijek čudni likovi koji bivšu opisuju kao toksičnu, turubulentnu ili što već.”

”Obično ispadne da su likovi ti koji su bili đubrad i time izazvali toksičnu i turbulentnu bivšu. Govorim naravno iz vlastitog iskustva kao i iz iskustva frendica. Ne generaliziram ponašanje muškog roda da me se odmah ne napadne”, nizali su se komentari.

Dio građana savjetovao ju je da se makne od njega, jer sumnjaju da još uvijek nije prebolio bivšu djevojku.

”Tko zna zašto ju je zvao. Možda je htio cviliti kako je još uvijek voli ili ga je prebacilo pa je mislio da je još uvijek s njom u vezi i zvao je. Ovisi kaj piše u poruci.”

”Moje neko misljenje, bez previše detalja, je da se ne bi trebala brinuti. Jer si i sama rekla da ju je imao zblokiranu, i kasnije ju je zblokirao. I da je ta veza završila prije dvije godine. Plus vjerojatno ogromna količina alkohola da se niti ne sjeća. Ali opet, sve ovisi o porukama.”

‘Moraš se maknuti od njega’

Rasprava je postala užarena, a većina korisnika smatra kako je najbolje rješenje za nju ostaviti dečka i potražiti sreću drugdje.

”Ne bi se trebala brinuti nego maknuti od njega jer ćeš biti povrijeđena”, glasio je jedan od komentara.

”Godinu dana se proteže problem njegove bivše, a ti si dovoljno nesigurna da cviliš po Redditu.”

”Nije pitanje trebaš li se brinuti, sada već brineš.”

Šok na radnom mjestu: ‘Drag je dečko, povučen, može se s njim pričati, ali prije koji tjedan’

”Ne vjerujem da je bivša bila toksični dio njihove veze, ali ako ste došli do toga da mu čačkaš po porukama, idete i vi u tom smjeru.”

”Ne znam fakat mi je čudno da ste već godinu dana u vezi i da je još nije prebolio i da je zove kad se napije. Užasno čudno ponašanje, govorim iz sličnih iskustava i fakat ozbiljno popričaj s njim oko toga.”

”Evo ovako. Ti si mu vjerojatno sigurna mirna opcija, a ona toksična turbulentna opcija. Naravno da će zvati nju kad je pijan, a ne tebe. Ništa čudno, nemaš se što brinuti.”

”Kako to nije zabrinjavajuće? Nijedan dečko nikad ne preboli prvu ljubav, budite oprezne cure moje”, upozorili su korisnici.


Komentari