ZAGREB TE ZOVE! Retro maškare u pravom zagrebačkom štihu

FOTO: Vesna Mitar

Grupa „Osamdesete u Zagrebu zajednički sa Metropolis clubom udružila je snage i 2. ožujka organiziraju veseli ples u Metropolis clubu.

“Maškare su zabavne zato kaj moreš biti pametan iako si glup, moreš biti tužan, a inače si lijep, moreš biti dobar iako si zločest …kaj to ni zakon! Moreš biti postati kaj god ti srce želi, hoćeš od vila i princeza do vještica i zombija od kraljevića do prosjaka. A kaj je najbolje tu su u tvom kvartu, u pravom zagrebačkom štihu!” veselo objašnjavaju organizatori.

Foto: Vesna Mitar

“Zagreb te zove” je neobični retro tulum pod maskama koji će vas tematski vratiti u zagrebački đir osamdesetih. Bez obzira na to, vaša vaša kreativnost maskiranja nije ograničena samo u to razdoblje.

Popraćene najboljim hitovima 80tih uz LIVE band „Daddy Cool“ & DJ Sisha vratit će vas na plesne podije zagrebačkih diskača. Ova luda ekipa napravila je dobar tulum i lani, a ove godine sprema se još bolja maskirana veselica. Povedi i frendove i prošetaj osamdesetima u svom najboljem maskiranom izdanju. Budi što god poželiš, a najkreativnije čekaju još i iznenađenja.

 


Komentari